Winter Solstice Blessings

Om 5.21 is de Zon in Steenbok gaan lopen (wintersolstitium). We gaan nu een periode van drie maanden tegemoet waarbij we naar binnen keren. Als we op onze schreden terugkeren dan kunnen we het licht in onszelf gewaarworden. Er ontstaat ruimte om de stilte te vinden.

De komende tijd gebeurt er het nodige aan de hemel. Op 26 december volgt een belangrijke zonsverduistering op 4 graden Steenbok. Op 10 januari 2020 vindt er een maansverduistering plaats op 20 graden Kreeft. En op 12 januari 2020 staan Saturnus en Pluto conjunct in het sobere teken Steenbok.

Het afgelopen jaar is bij tijd en wijle heel intensief geweest. In deze tijd van bezinning kunnen we dit nog eens de revue laten passeren. Wat behouden we en wat laten we los. Welke weg slaan we in op de valreep van een nieuw decennium?

Wie behoefte heeft aan meer verdieping, kan bij mij het nieuwste artikel bestellen: ‘Zelfwerkzaamheid, van schaduw naar Licht’. Voor meer informatie, klik hier

Ilse C. ten Berge
22-12-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s