Astrologisch consult

Een astrologische duiding kan inzicht geven op belangrijke momenten in je leven, zoals het gehoor geven aan je roeping, het veranderen van carrière, gezondheidskwesties of relatievraagstukken. Elke levensfase kent zijn eigen dynamiek en het kan innerlijke rust geven om hierin meer inzicht te krijgen. Tijdens een astrologisch consult* kan aan de hand van een persoonlijke vraag of vragen het individuele transformatieproces verduidelijkt worden. Er wordt ingezoomd op de in het oog springende thema’s en wat je hiervan kunt leren, maar ook hoe lang een bepaalde fase duurt.

Het vertrekpunt is je geboortehoroscoop, waarbij de thematiek die op dat moment speelt inzichtelijk wordt gemaakt aan de hand van diverse astrologische technieken (transits, progressies, solaar). Saturnus is de laatste planeet die we met het blote oog kunnen zien, en wordt ook wel aangeduid als ‘de wachter op de drempel’. Processen die door Saturnus worden geactiveerd zijn duidelijk voelbaar, en zetten aan tot reorganisatie van een bepaald stuk in je leven. Dit gebeurt zeker als Saturnus op zijn geboortepositie terugkeert (Saturnus return) of er een dynamische verbinding mee maakt. Het is mijn ervaring dat in perioden van veranderingen en intensiteit de buitenplaneten er meestal bij betrokken zijn, om als het ware aan te geven dat je nu klaar bent voor transformatie en bewustzijnsgroei. De werking van de buitenplaneten (Uranus, Neptunus en Pluto) is transpersoonlijk. Je kunt de energie ervan niet naar je hand zetten, ze werken als het ware door je heen. Wel kun je met de energie meebewegen door met de stroom mee te gaan. Mijn duidingen gaan dan ook de diepte in, omdat we samen kijken naar wat er werkelijk speelt.

Een jaarhoroscoop of solaar geeft een dieper inzicht in de levenslessen van het komende levensjaar. De solaar kan niet worden los gezien van de geboortehoroscoop, transits en progressies. Elke solaar is een uitvergroting van diverse astrologische cycli die op dat moment werkzaam zijn in de geboortehoroscoop. Mijn ervaring is dat een solaar hele waardevolle informatie kan geven voor het komende jaar, maar altijd in het licht van de geboortehoroscoop. In de regel doe ik geen jaarhoroscopen tijdens een eerste consult, omdat het maken van zowel de geboortehoroscoop en de solaar tijdrovend is. Het is mijn ervaring dat maatwerk in afstemming op wat er nu in je leven speelt de beste optie is voor een eerste duiding.

* Een consult kan mondeling (Nederlands en Engels) maar ook via Skype, Zoom of GoToMeeting. Het is mijn ervaring dat Skype het beste werkt. Een schriftelijk consult is alleen mogelijk bij een korte levensvraag waardoor de kwaliteit van de duiding gewaarborgd blijft, omdat persoonlijke interactie zoals bij een mondeling consult ontbreekt.

Voor meer informatie en verdere condities kun je altijd contact met mij opnemen.

The story that the moon tells is of birth, growth, fullness, decay, disappearance, with rebirth and growth again.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s