Nieuw op dit blog!

Momenteel werk ik aan verschillende artikelen waarbij een bepaald (astrologisch) thema centraal staat. Deze artikelen zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar en voor een breder lezerspubliek toegankelijk.

Het volgende artikel in pdf kan vanaf nu besteld worden:
Leven in verbinding met natuurlijke cycli (12 pagina’s – € 5,00) 

Synopsis:
We leven in een dynamische tijd waarin er heel veel op ons afkomt, en het soms lastig is om de dynamiek ervan te kunnen bevatten. Toch kunnen we juist nu een uitzonderlijke spirituele groei doormaken. Verandering hoort bij het leven, wat in de natuur heel mooi weerspiegeld wordt. Ook wij hebben onze plaats binnen de circle of life, en gedurende ons leven worden we meermaals geconfronteerd met diepgaande ervaringen. Deze zetten ons aan om innerlijk te veranderen en op een hoger plan van bewustzijn te komen.

In dit artikel ga ik daarom dieper in op het fenomeen cyclische patronen en wat het leven volgens de natuurlijke tijd precies inhoudt. Centraal staat hoe je weer in verbinding kunt komen met het natuurlijke ritme van deze telkens terugkerende cycli. Tevens geef ik hierbij aan hoe astrologie ons kan helpen om in verbinding met natuurlijke cycli te leven. In mijn artikelen staan thema’s als bewustzijnsgroei, dimensies en crisis en transformatie centraal. Vandaar dat ik hierop inzoom en dit tevens helder toelicht aan de hand van het inzichtelijke schema: ‘Crisis en vernieuwing’. Mijn insteek is om de lezer een leidraad te bieden om via het proces van zelfwerkzaamheid zich los te maken van oude gedragspatronen, vastgeroeste overtuigingen en onverwerkte emoties. Ofwel: een frisse wind door je energiesysteem.

Dit artikel is tevens een inleiding op het e-book: Het keerpunt jaar 2020 en daarna, de cycli die hiermee verband houden en hoe we dit in ons persoonlijk leven kunnen integreren. Mijn streven is om het e-book in pdf eind 2019 dan wel begin 2020 beschikbaar te stellen.

Je kunt het artikel o.v.v. de titel bestellen door mij een mailtje te sturen:
transformational-astrology@outlook.com

Indien je een suggestie hebt voor een bepaald artikel dan hoor ik het uiteraard graag!

Ilse C. ten Berge
10-5-2019

Een gedachte over “Nieuw op dit blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s